Gipszkartonról általában
Manapság az építkezések során egyre többen ismerik fel a gipszkarton előnyét, és szépségét. Tökéletes, gyors és látványos építőanyag.

- Tökéletes, mert milliméter pontossággal lehet vele dolgozni.
- Gyors, a kiváló technológiának, és a szakembereknek köszönhetően.
- Látványos, mert a boltívek, polcrendszerek, rejtet világítások, mennyezeti dobozok kialakítása exkluzív megjelenést biztosít.

Magyarországon egyre nagyobb körben válik ismertté a gipszkarton, mint építőanyag. Mind több tervező, építész, beruházó és kivitelező ismeri meg azt a lehetőséget, amelyet e rendszer kínál, mind műszakilag, mind építészetileg és nem utolsó sorban gazdaságilag. Manapság már nem csak térelválasztó válaszfalak, vagy álmennyezetek megépítésénél gondolhatunk a gipszkarton
rendszerekre. Mára már nem jelent nehézséget, ha boltívet vagy esetleg kupolát kell megalkotni ezekből az építőlemezekből. A szárazépítészetben igyekszünk minden igényt kielégíteni, minden részletre kidolgozni a lehető legjobb esztétikai és műszaki megoldást.

A gipszkarton rendszerek anyagtulajdonságaik révén egyéb fontos épületfizikai követelményt is kielégítenek. A rendszerek magukba foglalják a beépítéshez szükséges tartó- és a vázszerkezetet, a függesztő-, rögzítő- és kötőelemeket, továbbá minden kiegészítő és kapcsoló elemet, más épületszerkezetekhez való kapcsolat kialakítását, valamint berendezések és szerelvények elhelyezését és biztonságos rögzítését lehetővé teszik. A korszerű építési követelmények kielégítésének ilyen szintje tette lehetővé a gipszkarton szerkezeti rendszerek széles körű elterjedését a magasépítés minden területén.

Formai gazdagságot, modernséget csempészhet lakásába. A sík falak térbeli megtörésével, rejtett világítás beépítésével megváltoztathatja lakása hangulatát.

vissza
Kiemelt Partnerünk
További Partnereink


gipszkarton, álmennyezet, válaszfal, tetőtér beépítés, dryvit hőszigetelés, díszítő elemek