Tetőtér beépítés
A használaton kívüli tetőtér messze a leggazdaságosabb lehetőséget kínalja arra, hogy új lakóterületet hozzunk létre. A tetőtér beépítés mellett szól a beépített terület jobb kihasználása és a viszonylag gyors lehetőség arra, hogy a pótlólag szükséges lakóhelyiséget létrehozzunk.

A tetőtér beépítéshez alapvetően építési engedély szükséges, mivel a tetőtér beépítéssel általában megváltozik az épület használatának jellege. Az általunk beépített rendszerek a gipszkarton lapok és a megfelelő hő- és hangszigetelő anyagok kombinációjaként megfelelnek minden követelmények, melyeket a gazdaságos és magas komfortfokozatú tetőtérrel szemben támasztunk. A bevált szárazépítési technológiával nem viszünk be nedvességet a meglévő épületszerkezetekbe. Az elkészült helyiségek közvetlenül a munkák befejezése után beköltözhetőek.

Tűzálló gipszkarton burkolatokkal megoldható, a Magyar Szabvány által előirt tűzvédelmi kategóriák, 0.2-vagy akár 2 óra. tűzállósági időhatár betartása.

Tetőterek építésekor a gipszkarton-lapokat elsősorban hang- és hőszigetelő anyagokkal együtt használjuk. A már felsorolt előnyök mellett meg kell említenünk a statikai szempontból szükséges könnyűszerkezetes építési módra való alkalmasságát is. A szigetelőanyag vastagsága a kívánt szigetelési értéktől és az építési hatóság előírásaitól függ.

Jómagam és munkatársaim hatalmas tapasztalatokkal rendelkezünk tetőterek beépítése terén.vissza
Munkáinkból...
Kiemelt Partnerünk
További Partnereink


gipszkarton, álmennyezet, válaszfal, tetőtér beépítés, dryvit hőszigetelés, díszítő elemek